fredag 24 juni 2011

Regn och solsken

I år är det en traditionsenlig midsommarafton med regn och kyla. Lillasyster mår inte riktigt bra. Hon har kräkts några gånger sedan i morse. Vädret i kombination med lillasysters illamående har gjort att vi har gett upp tanken på att uppsöka någon midsommarstång. De verkar dessutom befinna sig ganska långt bort i år, ingen inom gångavstånd vad vi har funnit. Själva avstår vi från att resa någon. Kanske kan man linda lite blomstergirlanger runt parasollet som ändå måste vara hopfällt i blåsten?
Det mesta solsken vi har sett idag är lillasysters pigga kommentarer och leenden när hon inte känner av något akut illamående.

Nu börjar det ta på de hårstrån som lillasyster lyckats behålla hittills. De flesta ögonfransarna har försvunnit nu, så det dröjer nog ett tag innan vi får höra kommentarer igen om hennes långa fina ögonfransar. Det har sina sidor att stoppa i sig gifter under ett par månaders tid. Hoppas bara att gifterna verkligen är tillräckligt mycket giftigare för cancercellerna än för resten av lillasysters celler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar