fredag 27 maj 2011

Vi är isolerade

Här är fler än lillasyster som inte funkar fullt ut. För omväxlings skull så har storebror blivit sjuk. Han är normalt lite svårväckt på morgnarna, om han inte kvicknar till själv, men idag verkade han snarare något matt än bara svårväckt. Det kunde ju vara en ren tillfällighet, men jag blev inte väldigt förvånad när han förvandlades till en fontän strax efter att jag hade lyckats få honom till frukostbordet. Klart kul att ha ett barn som kan bli friskt på bara ett par tre dagar, i stället för ett par tre år.

Efter ytterligare några kräkningar och några timmars vila blandat med sömn så blev han pigg och ville ha mat! Han stoppade i sig två smörgåsar. Fler hade åkt ner om jag inte hade sagt stopp. Det vore bra att se att de stannar där en stund innan vi fyller på med fler. Den stackars magen har nog fullt upp ändå.

Tyvärr leder det här till att lillasyster får rumsarrest igen under 48 timmar. Men eftersom storebror har vistats en hel del på avdelningen under tiden tisdag till torsdag så är det nog stor risk att det är fler som kan vara smittade där, tyvärr. Under den tiden var det dessutom minst en sköterska som inte kunde komma till jobbet just på grund av hennes barn hade magsjuka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar